Rüyada kırmızı fular takmak

Rüyada kırmızı fular takmak ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, bereketinin artacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına delalettir.

Rüyada kırmızı fular takmak gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kırmızı fular takmak uykusuz geceler yaşayacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fular takmak esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuna fular takmak umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil fular takmak büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe fular görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil fular görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada mavi fular görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına yorulur.

Rüyada ipek fular görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments