Rüyada sarı çarşaf görmek

Rüyada sarı çarşaf görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı çarşaf gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmayan işler peşinde koşan ya da ilkesel olarak size ters konularda onayınızı bekleyen kişilere direnç gösterebilirsiniz.

Rüyada beyaz çarşafa sarılı bebek görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada çarşafa sarılmak moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz çarşafa sarılmak attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada sarı çarşaf görmek çok başarılı olunacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına rivayet eder.

Rüyada sarı renk çarşaf görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, geçim derdi yaşayacağına işarettir.

Rüyada ipek çarşaf görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çarşaflı kadın görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çarşafla uçmak aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments