Rüyada çarşafa sarılmak

Rüyada çarşafa sarılmak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çarşafa sarılmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı sevdiğiniz kişilerle geçirebilir, fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Rüyada sarı çarşaf görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz çarşafa sarılı bebek görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına alamet eder.

Rüyada sarı renk çarşaf görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşafa sarılmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çarşafa sarılmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine çarşaf sermek güzel bir iş fırsatına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada dantelli beyaz çarşaf görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, anne baba ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah çarşaflı erkek görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments