Rüyada şapka takmak

Rüyada şapka takmak aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, elde bulunan imkânların artacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, ondan faydalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şapka takmak gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz değişikliklere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Rüyada renkli şapka takmak yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada kahverengi şapka takmak dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada fötr şapka takmak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret eder.

Rüyada başa şapka takmak huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor şapka takmak bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada süslü şapka takmak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine delalettir.

Rüyada yeşil şapka takmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına yorulur.

Rüyada yün şapka takmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments