Rüyada yeşil şapka takmak

Rüyada yeşil şapka takmak sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil şapka takmak gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz istediğinizden farklı bir konuda görev alabilir ya da başka bir işyerinden olumlu sonuç alabilirsiniz.

Rüyada yeşil şapka takmak daha çok iş yapacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başına şapka takmak kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına tabir olunur.

Rüyada asker şapkası takmak sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet eder.

Rüyada mavi şapka takmak ortaklıkların bozulacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada örgü şapka takmak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Rüyada yün şapka takmak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı şapka takmak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni şapka takmak para sıkıntısının olmayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments