Rüyada sandalyenin kırıldığını görmek

Rüyada sandalyenin kırıldığını görmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine tabir olunur.

Rüyada sandalyenin kırıldığını gördüyseniz:

  • Arayıp, aramamak konusunda tereddüt ettiğiniz kişiyi ararsanız aranızda olumlu gelişmelerin başlamasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada kırılmış sandalye görmek borcunun çok olacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada sandalyenin kırıldığını görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sandalye kırılması görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına yorulur.

Rüyada sandalye kırıldığını görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturmak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dizili sandalye görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Rüyada tekerlekli sandalyede adam görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada sandalyeden kalkmak kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments