Rüyada saksıda ortanca görmek

Rüyada saksıda ortanca görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, övgü dolu sözler duyacağına, kariyerinde atılım yapacağına, büyük adımlar atacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada saksıda ortanca gördüyseniz:

  • İş hayatınızı eğlenceyle karıştırmayın.

Rüyada saksıda ortanca görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına inanılır.

Rüyada beyaz ortanca görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ortanca çiçeğini görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ortanca görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına tabir olunur.

Rüyada ortanca çiçek görmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına inanılır.

Rüyada siyah saksı görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi saksı görmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıda beyaz gül görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments