Rüyada siyah saksı görmek

Rüyada siyah saksı görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, yollarını ayıracağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah saksı gördüyseniz:

  • Parasal olarak muhtemelen bir insanın etkisiyle yeni bir yatırım alanına yönelebilirsiniz.

Rüyada siyah saksı görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına delalettir.

Rüyada saksıda çiçek dikmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada saksıda maydanoz görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda pembe gül görmek onların mutlu haberlerini alacağına, son model arabaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine delalet eder.

Rüyada saksıda çiçek almak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya delalet etmektedir.

Rüyada saksı çiçeği görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda açan çiçek görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments