Rüyada saksıda gül ağacı görmek

Rüyada saksıda gül ağacı görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada saksıda gül ağacı gördüyseniz:

  • Etkisiz veya hatlı planlar yapabilir veya hiç huyunuz olmasa da, düşüncesizce davranabilirsiniz.

Rüyada saksıda gül ağacı görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, işlerinin hemen hallolacağına inanılır.

Rüyada saksıda gül görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda pembe gül görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıda beyaz gül görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksıda kırmızı gül görmek her zaman kötülük için çalışacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada saksıda çam ağacı görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, maddi anlamda feraha ermeye alamet eder.

Rüyada saksı içinde ağaç görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, çaresiz hallere düşeceğine işarettir.

Rüyada saksıda ağaç görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments