Rüyada saksıda çiçek ekmek

Rüyada saksıda çiçek ekmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kendisine şifa olacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda çiçek ekmek gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin sizi engelledigi veya bazi kisilerin eksiklikleri nedeniyle isleriniz bozuldugu hissine kapilabilirsiniz.

Rüyada saksılara çiçek ekmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine yorulur.

Rüyada saksıya çiçek tohumu ekmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, çok daha büyük işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada saksıya çiçek ekmek görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek ekmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, içine düşen fesada yeniliceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek çalmak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda kılıç çiçeği görmek isteklerinin erteleneceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına işaret eder.

Rüyada saksıya çiçek dikmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, daha temkinli ve garantici olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek almak ortak edineceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments