Rüyada sakalı uzamak

Rüyada sakalı uzamak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, sıkıntıların azalacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakalı uzamak gördüyseniz:

  • Şans durumunz da sürekli değildir.

Rüyada sakalını uzadığını görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakalı uzamak bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada sakal uzamak eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, alim insanlardan sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç ve sakalın uzadığını görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine delalet eder.

Rüyada saçı sakalı uzamak zenginlik içinde olacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine inanılır.

Rüyada kocasının sakalının uzadığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin sakalının uzadığını görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına delalet eder.

Rüyada birinin sakalının uzadığını görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments