Rüyada sakal sıvazlamak

Rüyada sakal sıvazlamak hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, kazancının düşeceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada sakal sıvazlamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, ailenizde veya evinizde rahatsız edici ufak tefek gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada sakal sıvazlamak sorunların çözüm bulacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin sırtını sıvazlamak tartışmaların sona ereceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına delalet eder.

Rüyada sırt sıvazlamak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtı sıvazlamak kul hakkına girmeyeceğine, makamını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada omuz sıvazlamak geçim sıkıntısına düşüleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada baş sıvazlamak yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, işlerinde kara geçeceğine delalet eder.

Rüyada kedinin sırtını sıvazlamak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada saç sıvazlamak daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments