Rüyada şahin görmek

Rüyada şahin görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına inanılır.

Rüyada şahin gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Rüyada şahin yakalamak hayatının tamamen altüst olacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada siyah şahin görmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine işarettir.

Rüyada şahin beslemek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada şahin kuşu görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şahin araba görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara şahin görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına tabir olunur.

Rüyada şahin eti yemek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, kısmetlerinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kartal yada şahin görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments