Rüyada ayakkabı topuklu giymek

Rüyada ayakkabı topuklu giymek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, malların çoğalacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuklu giymek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren bazı konular istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Rüyada beyaz topuklu ayakkabı giymek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine inanılır.

Rüyada yüksek topuk ayakkabı giymek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı topuklu giymek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine inanılır.

Rüyada birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı giymek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine alamet eder.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giymek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, yılmayacağına tabir olunur.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments