Rüyada ayakkabı topuğu yaptırmak

Rüyada ayakkabı topuğu yaptırmak sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuğu yaptırmak gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni bir şeyler yapmanız ya da terfii etmeniz olasıdır.

Rüyada ayakkabı topuklu giymek çok tahsilli bir kişi olacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada topuklu ayakkabı hediye etmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına alamet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı bakmak olur olmadık anlarda beyan edeceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalettir.

Rüyada yeni siyah topuklu ayakkabı görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Rüyada platform topuklu ayakkabı görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine delalet eder.

Rüyada kırık topuklu ayakkabı görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments