Rüyada topuklu ayakkabı bakmak

Rüyada topuklu ayakkabı bakmak daima zinde ve genç kalacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, kafa dağıtacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, sermaye elde edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada topuklu ayakkabı bakmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünen kişilerle çalışmanızda veya bir araya gelmenizde fayda var.

Rüyada topuklu ayakkabı bakmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek topuklu ayakkabı görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Rüyada birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı görmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına rivayet eder.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giymek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, sorunların artacağına inanılır.

Rüyada ince topuklu ayakkabı görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına tabir olunur.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı almak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabı topuklu giymek sadece makamının değil kazancının da artacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments