Rüyada hastayı sağlam görmek

Rüyada hastayı sağlam görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, hayırlı kararlar alacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastayı sağlam gördüyseniz:

  • Hiç birşeyden pişman olmayacaksınız.

Rüyada sağlam insanı hasta görmek anne babanın üzüntü duyacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine inanılır.

Rüyada hastayı sağlam görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta birini sağlam görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına delalet eder.

Rüyada sağlam birini topal görmek allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine işaret eder.

Rüyada sağlam yumurta görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağlam dişin düştüğünü görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada sağlam birini engelli görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına işaret etmektedir.

Rüyada sağlam diş görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments