Rüyada sağlam ev görmek

Rüyada sağlam ev görmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, allah’a yakın olmaya, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sağlam ev gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili planlar yaparken ufak şeylerin sizi sinirlendirmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada sağlam ev görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, uzun yıllar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sağlam birini özürlü görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerinin sağlam olduğunu görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, yüksek bir makama geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada sağlam dişi çektirmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, büyük bir mala sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağlam dişin düştüğünü görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına işarettir.

Rüyada sağlam insanı hasta görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet eder.

Rüyada sağlam diş görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments