Rüyada sağlam birini özürlü görmek

Rüyada sağlam birini özürlü görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağlam birini özürlü gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz veya söz verdiğiniz şeylerin altından kalkmanın fiziksel olarak mümkün olmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada sağlam birini özürlü görmek hayatının karışacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağlam insanı hasta görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağlam birini engelli görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına alamet eder.

Rüyada sağlam dişin düştüğünü görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada hastayı sağlam görmek yılmayacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağlam diş çektirmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada dişlerinin sağlam olduğunu görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalettir.

Rüyada sağlam birinin öldüğünü görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments