Rüyada sağanak yağmur görmek

Rüyada sağanak yağmur görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, bir beladan kurtulacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada sağanak yağmur gördüyseniz:

  • Biraz önce silkinip kendinize gelmeniz gerekiyor.

Rüyada sağanak yağmurda ıslanmak çok daha fazla adım atacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağanak yağmurda yürümek çok büyük kısmetler elde edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağanak yağmura yakalanmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işaret eder.

Rüyada sağanak yağmur görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalettir.

Rüyada sağanak yağmurda koşmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağanak yağmurdan kaçmak dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına işarettir.

Rüyada yağmurda sırılsıklam olmak sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur yağarken araba kullanmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments