Rüyada amansız hastalığa yakalanmak

Rüyada amansız hastalığa yakalanmak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada amansız hastalığa yakalanmak gördüyseniz:

  • Siz sadece girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada amansız hastalığa yakalanmak inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada amansız hastalık görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ince hastalığa yakalanmak yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına inanılır.

Rüyada kanser hastalığa yakalandığını görmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, türlü musibetlere uğrayacağına yorulur.

Rüyada kanser hastalığına yakalandığını görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine rivayet eder.

Rüyada hastalığa yakalanmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, kazancın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada çaresiz bir hastalığa yakalanmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir hastalığa yakalanmak yeni girişimlerde bulunacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments