Rüyada ayakkabı tamircisi görmek

Rüyada ayakkabı tamircisi görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı tamircisi gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerin hayatlarında fark yaratabilirsiniz.

Rüyada ayakkabıyı tamir ettirmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı tamircisi görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine inanılır.

Rüyada ayakkabı tamiri yaptırmak güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine delalettir.

Rüyada ayakkabı tamir ettirmek allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı tamir etmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski ayakkabıyı tamir etmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski ayakkabı tamir etmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işarettir.

Rüyada ayakkabı tamir ettiğini görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments