Rüyada saçta hamur pişirmek

Rüyada saçta hamur pişirmek ayaklandıracağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, geleceğin güzel olacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçta hamur pişirmek gördüyseniz:

  • Kendinizi aşma çabası içinde olmalısınız.

Rüyada saçta hamur pişirmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine alamet eder.

Rüyada hamur ekmek pişirmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına işarettir.

Rüyada hamur açmak ve pişirmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada hamur yoğurmak ve pişirmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hamuru pişirmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamur işi pişirmek büyük tartışmaların yapılacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada yağda hamur pişirmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine işaret eder.

Rüyada hamur pişirmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments