Rüyada saçların kısa olduğunu görmek

Rüyada saçların kısa olduğunu görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, gelirinden yana memnun olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada saçların kısa olduğunu gördüyseniz:

  • Bir ilişkiye girme veya büyük kararlar alma konusunda hızlı hareket edebilirsiniz.

Rüyada saçlarının kısa olduğunu görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, geçim derdi yaşayacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını kısacık kesmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına rivayet eder.

Rüyada saçını kısa olduğunu görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa beyaz saç görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işaret eder.

Rüyada başkasının saçlarını kısa görmek aşama kaydedeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada saçımın kısa kesildiğini görmek her açıdan farklılıklar olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısa kıvırcık saç görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa saç taramak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments