Rüyada saçını koklamak

Rüyada saçını koklamak yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, stresinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada saçını koklamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz bazı yanlış anlaşılmaların ya da endişelerin ortadan kaldırılmasında faydalı olabilir.

Rüyada saçı koklamak hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada saçını koklamak istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine tabir olunur.

Rüyada kadın saçı koklamak ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin saçını koklamak mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet eder.

Rüyada saçları koklamak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin saçını kokladığını görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin saçlarını koklamak büyük miktarlarda para kazanılacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç koklamak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments