Rüyada saçını uzun ve siyah görmek

Rüyada saçını uzun ve siyah görmek başarı ve zafer kazanacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada saçını uzun ve siyah gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya sizi çok fazla düşünmeyen kişiler karşınıza farklı yol önerileriyle gelebilirler.

Rüyada siyah uzun saç görmek çalıştıkça da allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına inanılır.

Rüyada uzun siyah saçlı erkek görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına inanılır.

Rüyada saçları uzun ve siyah görmek hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine rivayet eder.

Rüyada uzun ve siyah saç görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini siyah uzun saçlı görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun siyah saçlı kadın görmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine delalettir.

Rüyada uzun siyah düz saç görmek verilen  sözlerin tutulacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve uzun saç görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments