Rüyada saçımın beyazladığını görmek

Rüyada saçımın beyazladığını görmek borçlarının artacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, istediklerini elde edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına yorulur.

Rüyada saçımın beyazladığını gördüyseniz:

  • Hislerinizi veya belli bir amacınızla ilgili düşüncelerinizi paylaşmanız çözüm üretmenizi ya da tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada kocasının saçlarının beyazladığını görmek düşmanlarının güçleneceğine, kazancının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarının bir kısmının beyazladığını görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına inanılır.

Rüyada başkasının saçının beyazladığını görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın beyazladığını görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin saçının beyazladığını görmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada birinin saçlarını beyazladığını görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına işarettir.

Rüyada saçlarının önünün beyazladığını görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada saç telinin beyazladığını görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments