Rüyada birini saçlarını kestirmiş görmek

Rüyada birini saçlarını kestirmiş görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada birini saçlarını kestirmiş gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kafanızda tam olarak belirlemeden veya netleştirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada saç kestirip ağlamak çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına delalet eder.

Rüyada zorla saç kestirmek kendi işini kuracağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestiğini görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını makasla kestiğini görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, kindar olacağına delalet eder.

Rüyada saçını kestirirken görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin saçını kestirdiğini görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin saçını kestirdiğini görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine işarettir.

Rüyada birinin saçının kestiğini görmek emrinde insan çalıştıracağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments