Rüyada saçı ucundan kesmek

Rüyada saçı ucundan kesmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına yorulur.

Rüyada saçı ucundan kesmek gördüyseniz:

  • İlerlemek için ani hareketler ya da değişiklikler yapmaktan veya ani kararlar almaktan sakının.

Rüyada saçlarının uçlarını kesmek yetki ve imza sahibi olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada saçın uçlarını kesmek işlerine verimin hâkim olacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada saçının ucundan kesmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına delalet eder.

Rüyada saçı ucundan kesmek kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada saç uçlarını kesmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada saçın ucundan kesmek iç açıcı sözlere, dertlerinden arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç ucunu kesmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine işaret eder.

Rüyada saçının ucunu kesmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments