Rüyada saçlarının uçlarını kesmek

Rüyada saçlarının uçlarını kesmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, üzgün olacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işaret eder.

Rüyada saçlarının uçlarını kesmek gördüyseniz:

  • Sizden uzakta oturan bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Rüyada saçının ucunu kesmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının ucundan kesmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada saçın uçlarını kesmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, parasına da para ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada saç uçlarını kesmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada saçın ucundan kesmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç ucunu kesmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, ekmeğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının uçlarını kesmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret eder.

Rüyada saçı ucundan kesmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments