Rüyada saça bit düşmek

Rüyada saça bit düşmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada saça bit düşmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada saçına bit düşmek doğru haber almaya, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına alamet eder.

Rüyada saça bit düşmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kafasına bit düşmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada kafaya bit düşmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına delalettir.

Rüyada bit düşmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçında bit görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçta bit aramak işlerinin artacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına inanılır.

Rüyada saçta sirke bit görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments