Rüyada saç taradığını görmek

Rüyada saç taradığını görmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, ister istemez çok üzüleceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada saç taradığını gördüyseniz:

  • Herkesin taleplerini yerine getirmek yerine, doğru önerilere kulak verin.

Rüyada bir kızın saçını taramak yüksek makamlara geleceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını taramak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç taramak bit görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, işinin gücünün yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını taramak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, yardımın alınacağına tabir olunur.

Rüyada birini saçını taramak kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada elle saç taramak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin saçlarını taramak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments