Rüyada sabunla saçını yıkamak

Rüyada sabunla saçını yıkamak ihanet göreceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada sabunla saçını yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konulara olmanız gerektiğinden daha çok iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada beyaz sabunla saç yıkamak aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada saçını sabunla yıkamak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı sabunla yıkamak aile içinden birinin gurbete çıkmasına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yeşil sabunla saç yıkamak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sabunla saç yıkamak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sabunla saçını yıkamak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını sabunla yıkamak iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, çevreye karşı itibarın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü sabunla yıkamak çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments