Rüyada sabah namazına kalktığını görmek

Rüyada sabah namazına kalktığını görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sabah namazına kalktığını gördüyseniz:

  • Kalbiniz kırılabilir.

Rüyada sabah namazına kalktığını görmek mal mülk sahibi olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada namaza kalkamamak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada namaza kalktığını görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, yanlış yollardan döneceğine delalet eder.

Rüyada sabah namazını kılmamak ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada sabah namazının farzını kılmak çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada sabah namazını kılmak önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine işaret eder.

Rüyada sabah namazını kaçırmak başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sabah namazının sünnetini kıldığını görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments