Rüyada saat sormak

Rüyada saat sormak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saat sormak gördüyseniz:

  • Alacağınız kötü bir haber moralinizi bozabilir.

Rüyada saat sormak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Rüyada saatin kaç olduğunu sormak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saati sormak büyük sıkıntıları olmayacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine adres sormak sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alime soru sormak ekmek ve dünya malı alacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine tabir olunur.

Rüyada hamile misin diye sormak insanlarla karşı karşıya geleceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine soru sormak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada bilmece sormak allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments