Rüyada saat camı görmek

Rüyada saat camı görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada saat camı gördüyseniz:

  • Güç gösterilerine maruz kalabilirsiniz veya gücünüzü fark ettirmeniz gerekebilir.

Rüyada saat camı görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine alamet eder.

Rüyada saat camı kırılması görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık saat camı görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, malını ve canını riske edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada camı kırık saat görmek ters giden olayların düzeltileceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalettir.

Rüyada camı kırık kol saati görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, sözler sarf edeceğine inanılır.

Rüyada duran saat görmek bunalıma düşeceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliden saat almak insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments