Rüyada saat asmak

Rüyada saat asmak evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, işlerin günden güne bozulacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına işarettir.

Rüyada saat asmak gördüyseniz:

  • Sizi aşırı harcamalara iten veya bazı şeyleri hafife almanıza neden olan kişiler olabilir.

Rüyada saat asmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine işarettir.

Rüyada duvara saat asmak yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada ipe beyaz çamaşır asmak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada duvara bişey asmak işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, husumetlerin başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada yeni eve perde asmak evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada iç çamaşır asmak kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada örtü asmak yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkanmış çorap asmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments