Rüyada iç çamaşır asmak

Rüyada iç çamaşır asmak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, çalışmaların beğeni almayacağına rivayet eder.

Rüyada iç çamaşır asmak gördüyseniz:

  • İçinizdeki sanatçıyı dışarı çıkarabilirsiniz.

Rüyada iç çamaşır asmak itibar edineceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı asmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz iç çamaşırı asmak arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, deşarj olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta çamaşır asmak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ekmeğinin artacağına işaret eder.

Rüyada balkonda çamaşır asmak güvenli ve mutluluk dolu seyahate, mal ve mülkün telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamaşırları asmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamaşır yıkayıp asmak masabaşı bir işe girileceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine delalettir.

Rüyada dışarıya çamaşır asmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments