Rüyada gözlük alıp takmak

Rüyada gözlük alıp takmak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, küslüklerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlük alıp takmak gördüyseniz:

  • Güvenilir kişilerle vakit geçirmeniz bazı konulara açıklık getirebilir.

Rüyada gözlük alıp takmak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına inanılır.

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak aile içinden birinin gurbete çıkmasına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil gözlük takmak tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada büyük gözlük takmak hem eğleneceğine, ayrıcalık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü takmak sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlüğü takmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına işarettir.

Rüyada numaralı gözlük takmak bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada gözlüğü ters takmak dolayısıyla geleceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments