Rüyada renkli toplu iğne görmek

Rüyada renkli toplu iğne görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, fırsatların elden kaçacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada renkli toplu iğne gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada renkli toplu iğneler görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada renkli toplu iğne görmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına delalet etmektedir.

Rüyada toplu iğne istemek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine tabir olunur.

Rüyada toplu iğne tükürmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada yerden toplu iğne topladığını görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde toplu iğne görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada toplu iğne yuttuğunu görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet eder.

Rüyada ağızdan toplu iğne çıkarmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments