Rüyada renkli iplikler görmek

Rüyada renkli iplikler görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, maddi gücünün katlanacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, mutluluk ve saadete işaret etmektedir.

Rüyada renkli iplikler gördüyseniz:

  • Zorlu yollardan gitmek yerine, farklı planlar üretmeniz gerekiyor.

Rüyada renk renk iplik görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli iplikler görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah dikiş ipliği görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil iplik almak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, bazı iş birlikleri yapacağına işaret eder.

Rüyada beyaz iplikle dikiş dikmek hayatının bir düzene kavuşacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada karışık iplik görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada iğne siyah iplik görmek ele geçen kazancın azalacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iplik görmek karamsarlığa düşeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Asena jale Orhan

Rüyamda bir köy evinde esim kayınpeder kaynana ve iki çocuğumla otururken oğlumun sökülen şortunu dikmek icin dikiş ipi arıyorum bir poşet içerisinde birçok renkli birbirine dolaşmış ip görüyor ve ayırmaya çalışıyorum uzun bir uğraştan sonra açamayıp ipleri kesiyor ve birbirinden ayırıyorum sonrada eşimle tartışma yapıyoruz kayınpeder araya giriyor o konu öyleyse gelin haklı diyor ve daha sonra dışarıdan başka bir akrabadan olan aile büyüğü içeri giriyor uyanıyorum.yorumlarsaniz sevinirim.