Rüyada renkli eşarp görmek

Rüyada renkli eşarp görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, üzüntülü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada renkli eşarp gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız tartışmaların içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada mavi renk eşarp takmak çalışmaların beğeni almayacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli eşarp takmak maddi zarara gireceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına işarettir.

Rüyada yeşil renkli eşarp görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı renk eşarp görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karışık renkli eşarp görmek işten yana şansının açık olacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada mor renk eşarp görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada mavi renk eşarp görmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada turuncu renk eşarp görmek işinden ekmeğinden olacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments