Rüyada rahmetli dedemi görmek

Rüyada rahmetli dedemi görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahmetli dedemi gördüyseniz:

  • Bazı konuların sadece sizde kalmasında, planlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada rahmetli dedeyi görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada rahmetli dedesini görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada rahmetli dede görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada rahmetli dedemi görmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, şeytanın aklına uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada rahmetli anne görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada rahmetli kardeşini görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada rahmetli annesini görmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada rahmetli baba görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments