Rüyada rahmetli annesini görmek

Rüyada rahmetli annesini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, büyük bir servete kavuşacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada rahmetli annesini gördüyseniz:

  • Gönül meselelerinde ise yanlış tutumlara girmemelisiniz.

Rüyada rahmetli annesini görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, rütbe alacağına inanılır.

Rüyada rahmetli annemi görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada rahmetli anne görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine inanılır.

Rüyada rahmetli dede görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine alamet eder.

Rüyada rahmetli amca görmek çıkış yolları bulacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahmetli dedemi görmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada rahmetliyi görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalettir.

Rüyada rahmetli kardeşini görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, kazançlı bir döneme girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments