Rüyada rahimde kist görmek

Rüyada rahimde kist görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada rahimde kist gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunları kaçınılmaz olarak kabul edebilirseniz fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Rüyada rahimde kist görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına alamet eder.

Rüyada kist görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünde kist görmek işlerde aksilikler yaşanacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine işaret eder.

Rüyada beyninde kist olduğunu görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kist düşürmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada vücudunda kist görmek şöhretli biri olunacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kist aldırmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına delalet eder.

Rüyada karnında kist görmek rahat nefes almaya başlayacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments