Rüyada rahat yatakta yatmak

Rüyada rahat yatakta yatmak huzurlu bir hayata adım atacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahat yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Sizin için imkansız olan durumlarla yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada rahat yatakta yatmak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada rahat yatak görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada güneşten rahatsız olmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada rahat ayakkabı giymek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine inanılır.

Rüyada rahat koltuğa oturmak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada cinlerin rahatsız ettiğini görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette rahatsız edilmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Rüyada rahat etmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, düşmanlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments