Rüyada puding yediğini görmek

Rüyada puding yediğini görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada puding yediğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda vizyonsuzluğa bağlı belirsizlikler veya kararsızlıklar oluşabilir.

Rüyada puding yediğini görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına alamet eder.

Rüyada çikolatalı puding yemek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, iyi geçim halinde kalacağına delalettir.

Rüyada çilekli puding yemek kendisini yıpratacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine alamet eder.

Rüyada kakaolu puding görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine işaret etmektedir.

Rüyada çilekli puding görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada puding yemek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada puding yapmak iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, aydınlanacağına işaret eder.

Rüyada muzlu puding yemek güzel günlerin sona ereceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments