Rüyada porselen tabak almak

Rüyada porselen tabak almak yönetici makamına geleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, sorunların çözüleceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, stresinin çoğalacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine yorulur.

Rüyada porselen tabak almak gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerin oyunlarına gelmemelisiniz.

Rüyada porselen tabaklar görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine işarettir.

Rüyada kırık porselen tabak görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz porselen tabak görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına alamet eder.

Rüyada çiçekli porselen tabak görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına delalettir.

Rüyada porselen tabak hediye almak hayatının bir anda renkleneceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada porselen tabak satın almak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine delalettir.

Rüyada porselen tabak kırmak büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments