Rüyada polis silah görmek

Rüyada polis silah görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine işaret eder.

Rüyada polis silah gördüyseniz:

  • Yaklaşımınız, sonuçları etkileyen yegane şey olabilir.

Rüyada silah polis görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işarettir.

Rüyada polis silahı görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis ve silah görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polise silah yakalatmak mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada polisten silah almak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah ve polis görmek yeni bir ortama gireceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada polisin elinde silah görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine tabir olunur.

Rüyada silahla polise yakalanmak maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments