Rüyada polise para vermek

Rüyada polise para vermek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada polise para vermek gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız veya sunduklarınız bazı kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini değiştirebilir.

Rüyada polisten para almak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis ve para görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada polise para vermek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada polisin ateş ettiğini görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine delalettir.

Rüyada polis okuluna gitmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada polisten saklandığını görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine yorulur.

Rüyada polis kaçtığını görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada polisle evlendiğini görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments